Història

El nostre origen es remunta a l’any 1925, amb Esteve Vilanova, besavi de l’actual direcció de l’empresa. Una petita botiga al carrer Especiers de Sant Feliu de Guíxols dedicada a la fabricació artesanal i venda de cadires i taules de fusta i balca. Ell anava a buscar la fusta al bosc, la treballava i donava forma a centenars d’articles fets manualment.

Als anys 60 va donar un gir i es va convertir en un Mobles Vilanova més semblant a l’actual: amb la tercera generació va arribar el salt al mobiliari i interiorisme per a tot tipus d’estances de la llar.

Important l’any 1980, moment en què es trasllada a la seva actual ubicació, la carretera de Girona: es requeria més espai. Amb l’adquisició de dos locals contigus s’aconseguia una exposició amb major varietat i qualitat a la nostra ciutat.

Fins avui dia Mobles Vilanova ha anat creixent. Actualment compta amb tres locals consecutius de doble planta cadascun, sota la direcció d’una quarta generació.

Entre els nostres clients es troben sovint generacions d’una mateixa família que, contents amb el nostre servei, confien en nosaltres. I això és motiu d’orgull i profund agraïment. Així que mil gràcies per estar aquí, per fer de Mobles Vilanova una realitat més de 90 anys després dels seus inicis.